VOX Mašina za sušenje veša THP815T1A

VOX Mašina za sušenje veša THP815T1A

Originalna cena je bila: 52.990 RSD.Trenutna cena je: 47.690 RSD.

Napomena:

Zoka Promet će nastojati da cene navedene na sajtu budu tačne, međutim može doći do greške i ne možemo da garantujemo njihovu 100% tačnost..

* Cena, Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama, dok neke artikle nabavljamo samo po porudžbini.

Sve cene su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Cene na sajtu važe samo za artikle koji se prodaju u web prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u našim prodavnicama.

Uporedi
Šifra proizvoda: 041662 Kategorije: ,
Brand:

Opis

Opis proizvoda: • AntiCrease opcijom sušenje se na kraju programa produžava za još jedan dodatan sat, para će tokom ovog procesa dodatno sprečiti gužvanje i stvaranje nabora na odeći. • Baby Care program za sušenje osetljive dečje odeće na niskim temperaturama. • PearlDrum nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje/sušenje veša čini procese pranja i sušenja nežnijim za dodatnu brigu o odeći. • Dvosmerno okretanje bubnja omekšava tkaninu i omogućava najnežnije sušenje, što za rezultat ima minimalno izgužvan veš.
Način sušenja veša: Kondenzaciono sa toplotnom pumpom
Učinak sušenja: B
Kapacitet sušenja: 8 kg
Boja: Bela
Odloženi start: Da
Nivo buke: 65 dB
Inverter motor: Ne
Programi: Program za negu beba Program za pamuk Program ekstra suvog pamuka Osetljivo program Mešano program Brzi program od 34 minuta Osvežavanje program Majice 20 minuta program Program za sintetiku Teksas Sušenje 20 minuta program Sušenje 60 minuta program Sušenje 40 minuta program
Funkcije i karakteristike: Zvučni signal za kraj programa Prikaz preostalog vremena Dvosmerno okretanje bubnja Podešavanje nogara Senzor vlažnosti Audio signalizacija Displej Indikatori upozorenja: čišćenje kondenzatora, pun rezervoar za vodu, pun filter Svetlo unutar bubnja Nivo sušenja Protiv gužvanja Start/Pauza
Trajanje programa: 216 minuta
Potrošnja el. Energije: 285 kWh godišnje
Širina: 60 cm
Visina: 85 cm
Dubina: 56.3 cm
Dimenzije (ŠxVxD): 59.6 x 84.5 x 56.3 cm
Pakovanje: Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 64.1 x 88.1 x 59.2 cm Težina pakovanja: 46.5 kg

Dodatne informacije

Kapacitet Susenja

Broj Programa

15

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X