Politika Privatnosti

Politika Privatnosti 

U Zoka Promet d.o.o., dostupnom na https://zoka.co.rs”, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži Zoka Promet D.O.O i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce našeg web sajta u vezi sa informacijama koje dele i/ili prikupljaju u Zoka Promet D.O.O. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak


Korišćenjem naše web stranice, ovim se slažete sa našom Politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo


Lični podaci koje se od vas traži i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije


Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Obezbedite, upravljajte i održavajte našu web stranicu
Poboljšajte, personalizujte i proširite našu web stranicu
Shvatite i analizirajte kako koristite našu web stranicu
Razvijte nove proizvode, usluge, karakteristike i funkcionalnost
Komunicira sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, da vam pružimo ažuriranja i druge informacije u vezi sa web-stranicom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
Šaljite mejlove
Pronađite i sprečite prevaru
Datoteke sa beleškama
Zoka Promet D.O.O prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete web lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići 


Kao i svaka druga web lokacija, Zoka Promet D.O.O koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na web lokaciji kojima je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu tipa pretraživača posetilaca i/ili drugih informacija.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje
Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Zoka Promet D.O.O.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Zoka Promet D.O.O, a koje se šalju direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Zoka Promet D.O.O nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana


Politika privatnosti Zoka Promet D.O.O ne važi za druge oglašivače ili web-sajtove. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa za detaljnije informacije. Može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da odustanu od određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim web pretraživačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

CCPA prava na privatnost (nemoj prodavati moje lične podatke)

 

GDPR prava na zaštitu podataka


Želeli bismo da budemo sigurni da ste potpuno svesni al

l vaših prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Zoka Promet D.O.O ne prikuplja svesno nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah ukloniti takve informacije iz naše evidencije.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas


Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.”

 

Poslednji put ažurirano 08. jan 2024.

Datum stupanja na snagu 24. maj 2023.

X