GORENJE frižider Side by Side NRR9185EAXL

GORENJE frižider Side by Side NRR9185EAXL

89.990 рсд

Napomena:

Zoka Promet će nastojati da cene navedene na sajtu budu tačne, međutim može doći do greške i ne možemo da garantujemo njihovu 100% tašnost..

* Cena, Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama, dok neke artikle nabavljamo samo po porudžbini.

Sve cene su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Cene na sajtu važe samo za artikle koji se prodaju u web prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u našim prodavnicama.

Uporedi
Kategorije: ,
Brand:

Opis

Opis proizvoda: • ConvertActive kombinovani frižider samo jednim pritiskom dugmeta pretvara zamrzivački deo u frižiderski deo ili veliki ZeroZone odeljak, što stvara više mesta za smeštanje hrane ili pića. • NoFrost Plus je jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, ugrađen je zamrzivački deo, koji sprečava nakupljanje leda i inja i zahvaljujući tome, odmrzavanje je automatsko. • Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom.
Sistem hlađenja: No Frost
Položaj zamrzivača: Bočno
French door: Ne
Ukupna zapremina (neto): 550 l
Zapremina frižidera (neto): 358 l
Zapremina zamrzivača (neto): 192 l
Energetski razred: E (1.3.2021.)
Kapacitet frižidera: 351 – 400 l
Kapacitet zamrzivača: 181 – 200 l
Boja: Siva
Nivo buke: 38 dB
Funkcije i karakteristike: Elektronsko upravljanje sa LED ekranom Elektronsko upravljanje na vratima SensoTech elektronsko upravljanje Indikator temperature: SensoTech prekidač Zvučni alarm kao indikator za otvorena vrata Memorisanje u slučaju nestanka struje Prekidač za brzo zamrzavanje NoFrost Plus tehnologija Kruženje vazduha MultiFlow hlađenje u frižideru EcoMode
Uređenost: Frižider: 4 x police 2/12 posuda za jaja 1 x polica za flaše u vratima 2 x police za posude u vratima 2 x fioke Zamrzivač: 3 x police za posude 2 x fioke 4 police
Rashladno sredstvo (Gas): R600a
Potrošnja el. Energije: 317.55 kWh godišnje
Masa: 85 kg
Širina: 91 cm
Visina: 178.6 cm
Dubina: 64.3 cm
Dimenzije (ŠxVxD): 91 x 178.6 x 64.3 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GORENJE frižider Side by Side NRR9185EAXL“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X