GORENJE Radijator Optiheat 2000EWP Wi-Fi

GORENJE Radijator Optiheat 2000EWP Wi-Fi

Originalna cena je bila: 14.990 RSD.Trenutna cena je: 13.490 RSD.

Napomena:

Zoka Promet će nastojati da cene navedene na sajtu budu tačne, međutim može doći do greške i ne možemo da garantujemo njihovu 100% tačnost..

* Cena, Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama, dok neke artikle nabavljamo samo po porudžbini.

Sve cene su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Cene na sajtu važe samo za artikle koji se prodaju u web prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u našim prodavnicama.

Uporedi
Šifra proizvoda: 035747 Kategorije: ,
Brand:

Opis

Tip Konvektorska grejalica, Montaža Na zid, samostojeća
Boja Bela
Broj rebara /
Sigurnosni sistemi zaštita od pregrevanja
Funkcije Wifi konekcija, LED dispej, aluminijumski grejač, termički osigurač, , izbor montaže, Sigurnosno zaključavanje (Child lock)
Karakteristike
Osigurač: 10 A
Slim dizajn
Temperatura po želji
Napajanje 230 V/50 Hz
Termostat
Masa Težina aparata: 5,6 kg
Bruto težina aparata: 6,66 kg
Dimenzije Dimenzije aparata (ŠxVxD): 92 × 43 × 24 cm;
Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 101 × 43 × 11 cm;
Prikljucna snaga 2000 W

Konvektorska grejalica Gorenje OptiHeat 2000EWP wifi istovremeno je odličan stilski dodatak.Podržana WiFi konekcija.

Grejalica radi na principu maksimalne uštede energije. Poseduje aluminijumski grejač i termički osigurač. Omogućava kontrolu na dodir. Na prednjem delu grejnog tela se nalazi Led displej. Termostat i podesiva snaga omogućavaju podešavanje i održavanje optimalne temperature u prostoriji. Tajmer omogućava da unapred programirate rad grejnog tela.

Može se koristiti kao samostojeće grejno telo ili pak montirati na zid. Važno je napomenuti da grejalica poseduje zaštitu od pregrevanja, te je izuzetno bezbedan za korišćenje.

Proizvodi svetskog poznatog brenda Gorenje se izuzetno ističu svojim modernim dizajnom i kvalitetom. Zahvaljujući tome, stekli su poverenje zadovoljnih kupaca širom sveta. Stoga, pripremite se dobro i kvalitetno za predstojeće hladne dane .
Sigurnosno zaključavanje (Child lock) je jednostavna funkcija koja sprečava decu da uključe aparat ili promene postavke. Mališani nikada nisu bili bezbedniji.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X